Hoofdgerechten vlees

T-bone André +/- 500 gram            € 27,50

Malse T-bone steak voor de Bourgondische vleesliefhebber.

Tournedos Engelien              € 28,50

Malse Black Angus biefstuk van de haas.

Bourgondische vleesspies              € 22,45

Vleesspies van een halve meter met varkenshaas, slavink, kipfilet, spareribs en ossenhaas.

 

* Bovenstaande gerechten worden geserveerd met naar keuze Stroganoff- peper- of champignonroomsaus.

 

Spareribs             € 19,95

Spareribs klaargemaakt volgens oriëntaalse receptuur, saus naar keuze: knoflook-whisky- of pittige rode saus.

Sate               € 19,95

Twee spiezen varkenshaas met huisgemaakte satesaus, gedroogde uitjes en kroepoek.

Surf en Turf              € 24,95

Ossenhaaspuntjes, gamba’s en roerbakgroenten met een licht pikante saus.

Lamsfilet            €23,95

Lamsfilet met krieltjes, voorjaarsgroenten en een verse dragon jus.

Eendenborst             € 21,50

Gebakken eendenborstfilet met roerbak van rode ui, haricot verts en paksoi met een sinaasappeljus.

Kalfsentrecôte             € 21,95

Malse kalfsentrecôte met doperwten risotto, gegrilde groene asperges en een jus van gepofte knoflook.

Varkenshaas             € 19,95

Varkenshaas met groene groenten, brie en een portjus

 

Wij wijzen u er op dat het niet mogelijk is om apart te betalen

Reacties zijn gesloten.